SIGUE MI PÀGINA DE FACEBOOK LLEIDA

OFERTES D'OCUPACIÓ I CURSOS A LLEIDA AVUI

ÚLTIMES OFERTES D'OCUPACIÓ PUBLICADES

martes, 23 de diciembre de 2014

Inauguració del primer supermercat Condislife de Lleida. Ocupacio a: Alcarrás, Almacellas, Balaguer, Cervera, La Seu d'Urgell, Lleida, Lérida, Mollerusa, Mollerussa, Seo de Urgel, Solsona, Tárrega,



Inauguració del primer supermercat Condislife de Lleida

Publicado el 28 de nov. de 2014
El primer supermercat Condislife de Lleida ha estat inaugurat amb la presència de l'alcalde de la ciutat, Àngel Ros.

El Conseller Delegat - Director General de Condis, Enric Ezquerra, va assegurar durant l'acte d'inauguració que "ens fa molta il·lusió perquè, tot i haver nascut com a empresa a Barcelona, les persones que estan al capdavant de Condis tenen una gran vinculació amb Lleida. I ja tocava poder arribar a aquesta ciutat".

L'alcalde, Àngel Ros, també va oferir un parlament de benvinguda: "Felicitats per aquest projecte. Us desitjo tot l'èxit. En definitiva, una ciutat és un ens de servei al territori, i com a servei, el comerç és absolutament rellevant, i marca la personalitat d'una ciutat. Gràcies per apostar per Lleida".

El primer Condislife de Lleida és de talla XL. Disposa d'una superfície de venda de 1.100 m2 i dóna ocupació a 25 persones.

Aquest és el cinquè Condislife que s'inaugura aquest any 2014, i és la desena botiga Condis a les comarques de Lleida.

Condislife és un nou concepte de supermercat dins de l'estratègia de Condis de reinventar la proximitat, tant física com online.

La inauguració de la nova botiga a Lleida ha anat acompanyada de la posada en marxa de dos serveis estratègics de Condis a la capital del Segrià: el supermercat online CondisLine, i el servei gratuït Click&Collect, que permet fer la compra online i passar a recollir-la en cotxe.

http://lleida-ofertes-ocupacio-empleo.blogspot.com/2014/12/lleida-tarrega-balaguer-ofertas-empleo-trabajo-ayuntamiento-lerida-media-jornada-alrededores-agricultura-bicolan-baqueira-beret-ciudad-dependienta-discapacitados-limpieza-sin-experiencia-ett-flexiplan-fabricas-fin-de-semana-frigorista-granjas-hoy-.html


Lleida, Lérida, Tárrega, Balaguer, Mollerusa, Mollerussa, Seo de Urgel, La Seu d'Urgell, Cervera, Solsona, Alcarrás, Almacellas, Almacelles, Tremp, Borjas Blancas, Les Borges Blanques, Alpicat, Agramunt, Viella, Guisona, Guissona, 5.000 hab

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Ofertes d'ocupació treball a Lleida


OCUPACIÓ A LLEIDA



TREBALL A LLEIDA



FEINA A LLEIDA

Ofertas de empleo y trabajo en Lleida



EMPLEO EN LLEIDA



TRABAJO EN LLEIDA

TwitVideocurriculum

Paula Pérez Toledo

@TwitVideoCurric

Estudio Relaciones Laborales y Recursos Humanos en la Universidad Complutense (Madrid) 
 Madrid

 Se unió en diciembre de 2011
Paula Pérez Toledo
TE AGRADECERIA COMPARTIR MI BLOG CON TUS SEGUIDORES EN GOOGLE+, TWITTER, FACEBOOK, ETC. ¡GRACIAS!

LANZADERAS DE EMPLEO

LISTA: LANZADERAS DE EMPLEO TWITVIDEOCURRICULUM 
Emprendimiento solidario

SIGUE MI BLOG PARA ESTAR INFORMADO

Buscar este blog